Belgyógyász és gasztroenterológus szakorvosként több mint húsz éves gyakorlattal rendelkezem az emésztőszervi betegségek kivizsgálásának és kezelésének terén.

Tizenhárom évig a Szent Margit kórház Gasztroenterológiai osztályán dolgoztam. Mindig hálával gondolok azokra az évekre. Hiszen magas szintű szakmai közegben, generációról generációra átadott klasszikus orvosi értékek mentén,  tudásunk legjavát adva és alázattal segítettünk betegeinknek, akiknek töretlen bizalmát, szeretetét és tiszteletét élveztük.

Kettő év Egyesült Királyságban való tartózkodás további szakmai fejlődést jelentett orvosi pályafutásomon. A csúcs gasztroenterológia világába betekintést nyerni és világszerte elismert szaktekintélyekkel találkozni rendkívül inspiráló és meghatározó egy életre szólóan.

Jelenleg a Budai Allergiaközpontban, a Professional gasztroenterológiai magánrendelőben és a Szent Margit Rendelőintézet gasztroenterológiai szakrendelésén dolgozom. Endoszkópos (gyomortükrözés, vastagbéltükrözés) és ultrahangos vizsgálatok végzésével, táplálkozási tanácsadással, személyre szabott terápiával állok rendelkezésére a hozzám fordulóknak.

Rendszeresen frissülő cikkeket jelentetek meg a hivatalos facebook oldalamon és e honlap blog részben. A blogírás nem új keletű az életemben, hiszen évekkel ezelőtt egy ikres blogot vezettem, melyben saját iker terhességemről, iker gyermekeimről írtam, s mindenről, ami az ikerséggel kapcsolatos tudományos és kulturális értelemben.

Cikkeimben szeretnék hasznos gyakorlati tanácsokat adni, hiszen nap mint nap látom, hogy mennyire el lehet veszni az internet orvosszakmai útvesztőjében és betegeimnek milyen nehéz szakmailag hiteles útmutatásokat találni.

Remélem fenti bemutatkozó soraimmal teljesebb képet tudtam nyújtani magamról, mintha egy száraz önéletrajzot kellett volna végigolvasni, amely alapvetően csak az orvosszakmának lett volna informatív.

Mindenkit szeretettel látok itt a honlapomon, a hivatalos facebook oldalamon és a rendeléseimen.